gerci biz ona baska bisi diyoruz ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gerci ey dil
  2. gerci
  3. gerci burda kesilmisi var
  4. gerci cok klise olacak ama klisesi
  5. aman diyoruz
  6. ab ye hayir diyoruz ama karsi degiliz
  7. durmak yok yola devam diyoruz
  8. biz hijyen diyoruz sen sahin k diyosun
  9. 18 ekim 2008 ankara akp ye dur diyoruz mitingi
  10. yok ole bisi

© 2008 - uludağ sözlük

gerci biz ona baska bisi diyoruz ama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gerci biz ona baska bisi diyoruz ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gerci biz ona baska bisi diyoruz ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cbc » fringe » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » kaan kural » teksir kagidi » histerik anestezi » somatizasyon » abdulkadir es sufi » izani yok » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » google earth un turk haberciligine katkilari » beksav » osman pamukoglu » trans » bayer giants leverkusen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elazig da mini etek giymek » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » zifir » papagan » yaran minibus diyaloglari » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » canim evlenmek istiyor ulan » priapizm » gunahim ol benim » orda durma » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri » engin ceber » cem ozer » otimik durum » ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca