gerci ben cok rahat derim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. telekom a rahat rahat kufur edebiliriz
  2. gerci ey dil
  3. gerci
  4. rahat rahat sinava girmek
  5. birak rahat rahat oleyim
  6. gerci burda kesilmisi var
  7. gerci cok klise olacak ama klisesi
  8. siz rahat rahat yiyisin
  9. derim ki
  10. ben tum sevdiklerime sen derim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» leaves of grass » her basliga entry giren yazar » 18 mayis 2008 boluspor eskisehirspor maci » giden sevgili » minibus soforu » the black square » abaza kiz » ninni » coco jambo » emin pazarci » dindar olmak isterken dinsiz olmak » merhaba ankara zirvesi » fight club » fenerbahce com » 20 nci yuzyilin en buyuk liderinin ataturk olmasi » adi ismail olanlarin sozluk kurmasi » vatandasliktan cikinca insanliktan cikmis sayildik » lazarus rus degil lazdi » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » ablanin evlenmesi » bir gun bu basligin acilacagini biliyordum » pikniktube da sorf yapmak » sozluk yok youtube yok facebook yok ne var lan it » kader diye diye » doktor » g string giyen kadin her an cinselligi dusunur » noktalama isareti olarak kufur » fenerbahce » natural mystic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa