gercektir yas 22 o zaman 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biber gercektir
  2. gercek gercektir
  3. olum en buyuk gercektir
  4. dogru aranarak bulunan bir gercektir
  5. bkz in sonuna gercektir diye not dusmek
  6. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  7. huzun zaman zaman deli dalgalarla gelir
  8. zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman
  9. kral ne zaman uyanirsa gun o zaman baslar
  10. sozlugun zaman zaman yaptigi ibnelikler

© 2008 - uludağ sözlük

gercektir yas 22 o zaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gercektir yas 22 o zaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gercektir yas 22 o zaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » bir sakiza opturen sozluk yazari » oyundan anlayan oyun salonu sahibi » sozluk yazarlarinin eksi oy itiraflari » vaudeville for vendetta » konfuzyon » vecit » gunahim ol benim » street fighter 3rd strike » emo turkey » arsivci » korsakoff sendromu » matrixxx » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » papyon takmak tatara zulumdur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » duz adam » kasimda zirve baskadir zirvesi » verememe sendromu » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » fifa 09 » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » lukas podolski » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » evren bir saka mi » slovenya » iski sevgili » mfo » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi » crossfire » the prestige