gercekten 

kapat
  1. gerçekle hakikatle ilgili olan, sahi, sahiden, gerçek olma durumu.
    (asiti kaçmış kola, 08.05.2006 20:53)
  2. inandırmak, teyit ettirmek için kullanılır. soru halinin cevabı için genellikle valla denir.
    (shawnshank, 24.12.2006 21:09)
  3. kelime çeşidi edattır.
    (minti, 13.04.2007 19:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yar gitme » aziz yildirim » jambon » sevgilinin sesi » migros tribunu » aferin cocuklar hep boyle » corapla sevismek » kirmizi baslikli istasyon sefi » polisin hastane acil servisine biber gazi sikmasi » sen » ain t life grand » t i r t » cemilflower » fenerbahce » satranc » fahriye evcen » beverley mitchell » ben eksideyken » cok bilmeden konusan insanlar » avea » ozur dilemeyi adet edinen insan » gore gori chapa tipa rota hey » seyh bedreddin » intertoto kupasi » erkeklerden igrenme nedenleri » ayakta alkislanacak cumleler » gonzales » kurmak » bu asansor 3 kisiliktir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa