gercekten yaratici bir isim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gercekten farkli gercekten farksiz
  2. izafiyetle isim olmaz internetle isim olur
  3. isim neydi hic isim hafizam yoktur da
  4. isim isim hosmerimden kirildi disim
  5. gercekten
  6. gercekten mi
  7. gercekten gercek
  8. ozlemisim gercekten
  9. allah gercekten var
  10. gercekten ne oldu

© 2008 - uludağ sözlük

gercekten yaratici bir isim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gercekten yaratici bir isim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gercekten yaratici bir isim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cirdan » besiktas taraftari » ozgurluk » basbakanin aydin dogani tehdit etmesi » fasist degilim ama kurtleri sevmiyorum » yasemin esansi » yaran kisisel iletiler » warhammer online » wilhelm pieck » seni istemiyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games