gercekten ozleyince 

kapat
  1. kesmeseker in ask ve para albümünden bi şarkı.

gercekten ozleyince, gercekten ozleyince
    gorunen o ki yasadigimiz herseyin
    bir bedeli cekiciligi
    vardir yalnizliklarin

ve donmek gerek, ve donmek gerek

herkes ektigini bicer ama herkes
    cunku onlar senin gibi
    cunku onlar benim gibi
    insanlar ayni yollardan gecen
    insanlar ayri dilden konusan

ve donmek gerek, ve donmek gerek
    #703123 (a dying wish, 07.10.2006 00:13)
  2. cenk taner'den aşk temalı bir şarkı.
    #993426 (berbay, 14.12.2006 00:50 ~ 00:51)
  3. * http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    #1284192 (cutcut, 10.02.2007 09:16)
  4. Ne söylenebilir ki kesmeşekerin bu harika şarkısı hakkında. Eski kesmeşekeri gerçekten özleyince.
    #1815673 (keremalihan, 24.06.2007 17:12)
  5. sarı siyah şampiyon istanbul tadında bir klibi vardır. gerçekten özleyenlerin gerçekten anlayabileceği bir cenk taner bilmecesidir.
    #1946418 (ben bir yolcuyum, 16.07.2007 16:58)
  6. kadikoy sound'ın en güzel örneklerinden biri olan, insana bir sigara yaktıran kesmeseker şarkısı.
    #2051730 (ciplak vatandas, 01.08.2007 17:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gercekten ozleyince başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gercekten ozleyince ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gercekten ozleyince nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gercekten ozleyince. Copyright of the articles are belong to their authors.