gercek kahramanlar hic bir zaman bilinmezler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gercek kahramanlar hicbir zaman bilinmezler
  2. zaman gercek ve hayali
  3. bilinmezler kralicesi
  4. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  5. gercek devrim gercek igrentiden kaynaklanir
  6. neden gercek gercekten gercek
  7. kahramanlar
  8. kahramanlar olu dogar
  9. super kahramanlar
  10. isimsiz kahramanlar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» erkek gibi kizlar » 50 mac oynasak fener i yenerdik » it s always sunny in philadelphia » edirne tarihi eserleri » kanalturk un akin ipek e satilmasi » sozlukte karaoke yapalim kampanyasi » master of puppets » cout » arap zihniyeti esiri turkler » yavuz cetin » baslik kliselerimizin meshur olmasi » double espresso » istiyorum » 96 saat » dolapdere big gang » rear window » fiyonk makarna » mexfi soz » opusmek istemeyen sevgili » stoner rock » ne ne » the sahara storm » corlu nun tarihi eserleri » 68 kusagi ile 71 kusagi arasindaki fark » adlari bilinmeyen tas hatunlar » euro 2008 turkiye aday kadrosu » kizlar hoslandiklari kimselere acilsin kampanyasi » odev yapmak » ogrenci yemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa