gerald messadie 

kapat
  1. fransız yazar. hz. musa ve davud üzerine yazdığı kitaplar mükemmeldir.
    #2256003 (Bohemian Rhapsody, 03.09.2007 19:49)

© 2008 - uludağ sözlük

gerald messadie başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gerald messadie ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gerald messadie nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genc manyaklar rahatsiz » neolojizm » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » siyasetsizligin kirliligi » latah » oraklacekicledevrim » balos kalesi » sanal acun » rotterdam » renegades of funk » asik olunca surekli gulumsemek » guitar flute and string » ordo » gidiklanma » babana soylemezsem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » herkes kendinde olmayani ister » hipoestezi » dua eden eller » carlos vela » mantikla din aramak » hair » obtundasyon » musvette e dergi » www wwwwwwwwww www » mavi gozlu dev » goran bregovic » prestij » postpartum psikozu » yaran kisisel iletiler » oy verme kriterleri