georginio wijnaldum 

kapat
  1. feyenoord'lu 16 yaşındaki makedon forvet ve hücuma dönük orta saha oyuncusu.
    (bkz: fm 2008 deki yetenekler)
    gelecek vaadediyor.
    #2915977 (a kare kok uc bolu dort, 29.01.2008 22:23)
  2. makedon asıllı hollandalı futbolcu. 1990 doğumludur özellikle sol kanatta çok etkilidir hızı ve tekniğiyle tam bir wonderkiddir.
    #3073982 (taipan, 29.02.2008 04:37)
  3. fm 2008'de özellikleri şu şekildedir; http://img135.imageshack.us/my.php?image=adszpa7.jpg
    #3314349 (akustikcinayet, 24.04.2008 21:31)
  4. aynı henri saivet gibi gelişme göstermeden türkiye' ye gelmeyi reddeden football manager 2008 yıldızı. elbette gelişme gösterip 18' ini geçince transferi zorlaşmaktadır.
    ayrıca; http://upload.wikimedia.o...orginio_Wijnaldum_002.jpg
    #3425153 (abberline, 21.05.2008 01:08 ~ 01:09)
  5. feyenooord un 20yasına geldiğinde chelsea ye 40milyon a iteleyeceği futbolcudur.nuri sahinden hiç bir fazlası yoktur...
    #3425186 (pepe le pew, 21.05.2008 01:15)

© 2008 - uludağ sözlük

georginio wijnaldum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. georginio wijnaldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu georginio wijnaldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metal faust » frotorizm » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » tatar kizlari » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » cocuklarla sek sek oynayan eski sevgili » zibanmak » zenobia » ucuzlere verilebilecek isimler » basimi ortuyorum beynimi degil » sponge bob » bira » kurtlerden nefret etmek » deniz harp okulu » trevanian » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 6 ayda bir arayan sevgili » dua eden eller » sibel kekilli » yolgezer » twelve » hortlak » ben bir water closet turuna cikayim » mattoni » baba parasiyla insanlari hor goren insan » basortusu yasagini savunan solcu » erkek berberinin dirsege yaslamasi » kurt hareketi sosyalisttir » www basketurk net » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili