george jung 

kapat
  1. bir zamanlar amerikan kokain piyasasının a.mına koymuş bir adam...blow filminde hayat hikayesi anlatılmıştır ve 2015 yılına kadar hapis yatacaktır...
    #1397485 (escobar, 10.03.2007 22:20)
  2. (bkz: carl gustav jung)
    #1397497 (laedri, 10.03.2007 22:22)
  3. beyaz seytan*adlı filmde johnny deep tarafından canlandırılmıştır ve son sahnede şu şekilde konuşturulmuştur:

''terkedilmiştim..size paylaştığım ajanlardan daha fazlasını vericem.hayat bir çok insanın onun için büyük planlar yapmasıyla geçer ve bütün hayatım boyunca kalbimin parçalarını orda burda bırakıp durdum ve şimdi hayatta kalmaya yetecek kadar kalmadım ama tutkularımın yeteneklerimi oldukça aştığını bilerek yüzümde bir gülümsemeyi zorluyorum artık beyaz atlarla kapımdaki o güzel kadınları yok...''
    #2651497 (zack, 01.12.2007 20:49)
  4. blow filminin ana karakteri. oldukça kötü şekilde kazıklar yemiş biri. lanet bir karısı varmış. (bkz: Mirtha Jung)
    freud'u doğrular şekilde george jung babasına, karısı da annesine benziyor. hikaye oldukça sürükleyici. kesinlikle tavsiye edilir. (bkz: blow)
    #3143922 (barutyiyici, 15.03.2008 16:41)

© 2008 - uludağ sözlük

george jung başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. george jung ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu george jung nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» noktalama isaretlerinden sonra bosluk birakilir » brokar » resat calislar » michael beasley » bilgi icin odeme » arda turan » ekonomi bozulmasin diye seriata razi olmak » telve » mit » ulkucu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci