genelkurmay baskanligina 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aziz yildirim in fb baskanligina geri donmesi
  2. haluk ulusoy un galatasaray baskanligina adayligi
  3. sinif baskanligina aday olup bir oy alan cocuk
  4. genelkurmay
  5. genelkurmay in isiklari
  6. genelkurmay cumhuriyeti
  7. genelkurmay i yipratmayan tek sey
  8. genelkurmay baskanligi
  9. genelkurmay baskani
  10. esas devlet genelkurmay

© 2008 - uludağ sözlük

genelkurmay baskanligina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. genelkurmay baskanligina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu genelkurmay baskanligina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yabani » unlu birine benzemek » mta88 » dam ustunde biber kurutan eski sevgili » kuzu devirmek » hasan bulent kahraman » hadi simdi nabican » paran varsa kralsin yoksa yalansin » askim coraplarin da islandi mi » gammaz olmak icin gerekenler » bes parasiz » ben ve yalnizlik » araf » bakirkoy » karisina kahvalti hazirlayan erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » homeostasis » children of a lesser god » sir isaac » icki icerken icilmemesi gereken son yudum » toplumda hic falsosu olmayan insan » can sikintisindan 31 cekmek » yumurtanin fircalanmams tarafi » el ele tutusmak istemeyen sevgili » isten eve donmus baba davranislari » we are but falling leaves » yolgezer » jalapeno ve nacho klasigi » ilce semt takimi tutanlar » toby marks » die anna