yanlışlıkla çevirmiş oldugum abuk bir numaradan çıkan alo sesinin ardından gelen dialog :
abuk subuk insan modeli: -alooooo
ben:-aloooo?
abuk subuk insan modeli: -kimsindir?
ben:-ben benimdir sen kimsinizdir?
abuk subuk insan modeli: -ben hüdaverdi.
ben:-hüdaverdi bey ben huriyeyi aradıydım yanlış oldu kanımca ora neredir?
abuk subuk insan modeli : -bura gaziosmanpaşa genelevi.müessesemiz 24 saat hizmet vermekle kalmaz hizmette kusurda etmez.
ben:- fiyatlarınıza kdv dahilmi?
abuk subuk insan modeli : - haaaaa?
ben:- hayırlı işler bol kazançlar.
başımdan vaktiyle böyle olay geçtiydi.
şirinevler meydanın'da atatürk heykelinin eliyle işaret ettiği apartman. hatta ne tesadüftür ki atatürk'ün yanında ufak bir çocuk heykeli de var "oğlum bak surası" der gibi.
edit: mekan malesef kapanmış ama atatürk heykeli duruyormuş ve hala apartmanı işaret etmekteymiş.
abazanın önde gidenlerinden bir de bayrak sallayanlarından birinin kalkıp sözlük ahalisinden yardım istediğini açıkaçık belli ettiği başlıktır. aslında bir soru cümlesidir de yarıda kesilmiştir. orjinali: "sözlük bana genelev adresi ver lan allahsız"
önce allah akıl fikir versin , o zaman adrese ihtiyacın kalmaz
genelev adresleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. genelev adresleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi doğru olmamakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu genelev adresleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about genelev adresleri. copyrights of the articles are belong to their authors.