genelde 

kapat
  1. genelliklenin yanlış kullanılmış şeklidir.
    -da/-de bulunma halidir, 'genelde' diye kullanılan sözcük de bu bağlamda genel olanda bulunma anlamını taşır, kastedilen anlamdan uzaktır ve yanlış kullanılır.
    (yasak merve, 02.07.2006 22:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» liman » ben dogdugumdan beri acim » anneye sigara ictigini soylemek » vulcan » sevmek gider hatiralar kalir » hulya avsar » nihat kahveci » fethullah gulen » forlorn till dawn » otobusteki insan profilleri » arthur antonios coimbra zico » sanatci icin alkis ne ise yazar icin oy odur » yaprak dokumu » hipotansif atak » eric stoltz » evillyrics » norton antivirus » piknik tupu ile agirlik calismak » dream theatre » sunnet olacak yazarlara tavsiyeler » guzin abla » sawyer akilli olsun akilli » hayrettin demirbas » muharrem iffetligul » ulu engine sicti » jillian » claudio maldonado » sagopa kajmer sarkilari » it s no good a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa