genco ari 

kapat
  1. piyanist olarak aşmışlığı yetmezmiş gibi şimdi bir de aranjörlük ve miksaj çalışmalarıyla beni benden almış dahi müzisyen.
    #1108098 (mikrop, 05.01.2007 02:08)
  2. 1983 doğumlu, henüz 18 yaşındayken marcus miller gibi bis basçıyla çalışma fırsatı bulmuş piyanistimizdir kendisi. quartet muartet dışında alp ersönmez trio ve kendi trio grubuylada çalışan genco arı, 2002 yapımı olan mumya firarda filminin de müziklerini yapan kişi aynı zamanda.
    #2034477 (buruq, 29.07.2007 22:01 ~ 10.08.2007 20:29)

© 2008 - uludağ sözlük

genco ari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. genco ari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu genco ari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» steadicam » tarihteki unutulmaz ayarlar » kurtleri bir turlu ayirt edememek » neye isyan ettigini bilmeyen rockci » kenan budak » seri halde arti oy veren melek » escinsel oldurmenin dayanilmaz kolayligi » touch the sky » yedi cucenin pamuk prenses e girmesi » babaanne ile diyaloglar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci