genclik federasyonu 

kapat

1. Biz Türkiye'de ülkemizdeki eğitimin halktan yana, bilimsel ve demokratik olması için mücadele eden bir gençlik örgütlenmesiyiz. Verdiğimiz mücadele sadece eğitim için verilen akademik bir mücadele değil, , bağımsızlık, demokrasi ve sosyalizm mücadelesi temelinde şekillenen bir mücadeledir.

Gençlik Federasyonu olarak 18 Nisan 2005 tarihinde yasal olarak kurulan bir gençlik örgütlenmesiyiz.

http://www.haklar-ozgurlu...r-cephesi.org/GENCLIK.htm
    #1983707 (LocK, 22.07.2007 11:04 ~ 11:05)
  2. ülkemizdeki sınıf mücadelesinin bayraktarlığını yapan, düşünen, okuyan ve eşitlik ve özgürlük için mücadele eden güzel insanların olduğu örgütlenme..teorik olarak çok yanlarında olmasamda devrimci samimiyetlerinden en küçük bir kuşku duymam..
    #1984598 (siyahbeyazkizil, 22.07.2007 14:36 ~ 14:42)
  3. akepe federasyonlarıdır.
    #3367469 (hebeley episode II, 07.05.2008 13:37)
  4. bursa'da çok büyük bir kitleye sahip olmadıklarını tahmin ettiğim bir topluluk. siyasetlerini çok iyi bilmesem de geçen gün tanıştığım bir gençlik federasyoncusu * arkadaşın söyledikleri yıktı beni. "zaten çok fazla sayıda insan yok bizim söylediklerimizi söyleyen. bir de aynı amaca hizmet edecek bir eylemi farklı saatlerde farklı yerlerde yapmanın ne anlamı var?" sorusunun cevabı "ellerindeki su şişelerini sallaya sallaya eyleme gidiyolar. bu ne ciddiyetsizliktir." şeklinde olmamalıydı. farklı olmaya çalışıp kitleselleşemeyen adını bile duyuramayan yeterince topluluk var zaten...
    #4891631 (suda seken yassi parlak tas, 20.03.2009 21:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

genclik federasyonu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. genclik federasyonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu genclik federasyonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about genclik federasyonu. Copyrights of the articles are belong to their authors.