genckan 

/ 2
kapat
  1. Gerek gitar çalışı,gerekse vokali ile kitleleri peşinden sürükleyebilecek bir insan.Ömrüm boyunca hiç benzerine denk gelmediğim belki de bir daha gelemeyeceğim inanılmaz müzisyen.Kendisini çıkış parçası olan kendimi kontrol edemiyorum ile tanıdık.Akabinde bu şarkının klibiyle iyice unutulmazlar arasına girdi kendisi.Buradan tebrik ediyor basarılarının devamını getirmesini diliyoruz...*
    (Ramirez, 26.04.2006 00:03)
  2. turk pop muziginin ilahı olarak da bilinen, son zamanlarda ortalarda gozukmeyerek hayranlarını* üzen ulvi sahsiyet
    (dopdop, 26.04.2006 00:17)
  3. mutlaka izlenmesi gereken klibi için:

http://www.youtube.com/wa...4&search=gen%C3%A7kan +
    (dukur, 14.05.2006 01:54)
  4. (bkz: kendimi kontrol edemiyorum)
    (dopdop, 14.05.2006 02:00)
  5. klibinde kendisinden çok dansçı arkadaşlarının yaptığı enfes dans figürlerine dikkat edilmesi gereken pop ilahı. klasik gitarla elektro solo atışı hayat boyu unutulmayacak.
    (fth, 14.05.2006 02:05 ~ 02:10)
  6. özellikle beyazlar içindeki,monk kıvamındaki garip dansçı eleman kafasını güvercin yürüyüşü gibi ileri ileri oynatarak klibe mistik bir hava katmıştır.ama takdir edilmelidir ki bütün dansçıların ayrı bir havası,duruşu,tarzı vardır...
    (dukur, 14.05.2006 02:08)
  7. gerek klibi gerekse şarkısı gerekse klibinde oynattığı kızlarla milyonları peşinden koşturan türk popunun ilahı.
    (KALAMARA41, 26.05.2006 23:11)
  8. bu sene eurovisiona girmesini kesin gözüyle baktıgım uzun saclı ve klasik gitardan bas gitara çok iyi geçiş yapabilen ender sanatçılardan
    (KALAMARA41, 26.05.2006 23:13)
  9. baş parmakla virtüoz gibi solo atan insan.giyimiyle klasik gitarda elekto sesli solo atışıyla herkesi büyüleyen zaat*
    (frgttn1, 28.05.2006 22:50)
  10. az once youtube de izledigim gulmekten yarildigim adam.sen beni guldurdun allahta seni guldursun dedigim sahis.
    (Hexagram, 30.05.2006 01:11)
  11. işte türk rock müziğini kurtaracak olan adam,bu adam bambaşka sesi,duru yorumu,vurucu şarkı sözleri,kliplerinin kalitesi,kayıtlardaki profesyonel teknik ile,tarkan'ın teoman'ın şebo'nun duman'ın yapamadığını yapacak kişidir. Pink Floyd bir araya gelip altgrubu olarak çıkacaktır. Klasik gitarla attığı o müthiş elektro solosuyla ayrıca ustalığını göstermiştir.
    (karanlikta, 03.06.2006 17:27)
  12. dağdan şehre inen psiko gitarist..."kendimi kontrol edemiyorum" adlı klibinde,attığı bakışlara aşık olduğum insan...
    (gothic evil, 29.06.2006 14:22)
  13. yeni şarkılarını ve kliplerini heyecanla beklediğimiz sanat(!) insanı...**
    (aqcelia, 15.07.2006 22:44)
  14. tubitak'in 109 denek üzerinde yaptığı araştırmaya göre , deneklerden en fazla dayanabilen bu eziyete 59 saniye kadar dayanabilmiştir. 3 gün sonra o da diğerleri gibi ölmüştür..
    (aby, 25.08.2006 17:11)
  15. 'ajdar ın öz kardeşiymiş ' rivayetinin dolaştığı elvis in kamyon ezmiş hali..
    (Aktif matkap, 25.08.2006 17:24)
  16. "kontrolsüz güç güç değildir" özlü sözünü bir kez daha hatırlatılması gereken kişidir!
    (kerameti kendinden menkul, 12.11.2006 02:07)
  17. 2 ay önce garip klibini izleyerek keşfettiğim ve ilginç bir şekilde şarkısı dilime dolanan bir zamanların popçu adayı. büyük ihtimalle klipte şarkıyı söylerken aslında duymadan söylüyor. klip çektiği ekipte şarkıya duymadan eşlik ediyor. yok eğer müzik çaldığı halde bu kadar uyumsuz hareketler yapabiliyorlarsa, kesinlikle yönetmenlik başarısıdır. burdan kendiisine selam ederim.

not: benim gibi hastası olursanız her gün işte canınısız sıkıldığı an bünyeye ilaç gibi gelmektedir. Yanlız dikkat bağımlılık yaparsa ortalıkta kendimi kontrol ededemiyorum diyerek dolanırsınız.
    (zero95, 12.11.2006 02:22)
  18. klibin bir yerinde bir gitar çalma sahnesi vardır ki gönüllere taht kurmuştur. tellere dokunmadan gitar çalmak zor olsa gerek.
    (dirty, 12.11.2006 02:44 ~ 13.11.2006 00:59)
  19. klasik gitardan elektronik gitar sesi çıkarabilme yeteneğine sahip, ajdar benzeri.
    (dirty, 18.11.2006 00:26)
  20. "kendimi kontrol edemiyorum" şarkısıyla dünya çapında hayran kitlesine kavuşan, senkronu kaymış bir klip çekmeyi başaran (vayahut VHS dan internet ortamına aktarıldığı için bize öyle geliyor), jack'sız klasik gitardan jack lı olsa bile çıkmayacak sesleri yakalayabilen, giyim kuşamıyla bir döneme ilah olmuş, muhtemelen inşaatta keşfedilmiş büyük insan.
    (ozix, 18.11.2006 00:33)
  21. (bkz: sana vermezsem kime verecegim)
    (zaknafien, 27.12.2006 23:52 ~ 23:53)
  22. zamanı için normal sayılabilecek bir amatör çalışmaya imza atmış ve tanımlanamayan bir özgüvenle höstmodern bir de klip çekmiş pop bir abimizdir. şu anda neler yaptığı en çok merak edilenlerdendir.
    (benzin, 28.12.2006 00:10)
  23. kendimi kontrol edemiyorum parçasında klasik gitardan elektro gitar sesi cıkarabilen tek şahsiyet.

http://www.youtube.com/watch?v=GkdmZ8LDQAU +
    (skvym, 22.02.2007 21:17)
  24. üstünde "poker" yazan,pantolonun içine soktuğu kırmızı tişörtüyle beni kendine aşık eden insanüstü varlık.
    başka nasıl bir varlık,klasik gitardan taş gibi elektro sesi çıkartabilir ki..
    (sosriquo, 27.02.2007 22:38)
  25. bu adama siz de bir gun delirsinizşaşmayın.
    (goruntuvarsesyok, 27.02.2007 22:50)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» basligi okurken kusmak » elastohidrostatik » minik mavi balina » children of bodom » ac kopek » uludag sozluk moderasyonu » bir insan olarak yipranmak » karda bot yerine spor ayakkabi giymek » giyinmesini bilen erkekler » ilac yerine afyon kullanmak » michael jackson » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » tantuni » haci muro » sinirlenen babaya pinhani dinletmek » judas » i shall lead you shall follow » bir cicegin guzelligini takdir edemeyen kimse » chatwalk ta bir yerde » fyodor mihailovic dostoyevski » erzincan in tarihi eserleri » hande kaya » bir grup kara carsafli » abdullah gul » cildirma » ceyhan in tarihi eserleri » frozen by icewinds » iletisimin i sinden anlamayan mezun ogrenciler » nonda nin fenerbahce ye goz kirpmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa