genc olumler 

kapat
  1. yaşadığı saçma sapan hayatlara yine saçma sapan sebeplerle son verenlerin olayı.
    çoğu zaman gazetelerin üçüncü sayfalarında karşımıza çıkan gencecik bedenlerin kendi yaşamlarına son vererek hayatın zorluklarına karşı gelemeyişi durumu.

sebep kimi zaman aşk, kimi zaman ise aile ve toplum baskısı olabiliyor. giden gidiyor ve herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor. hiçbirşey olmamış gibi.
    #3265949 (benandroidmiyim, 13.04.2008 20:12 ~ 11.05.2008 19:17)
  2. örnek; 12 04 2008 tarihinde, yaşadığım yerde 16 yaşında bir genç kız hayatına kendi elleriyle son verdi. aslında bu tercihi yapmasındaki baş faktörler yaşamış olduğu saçma bir yaşamı daha fazla çekmek istemeyişi ve ilgisizlik idi. neyi tam olarak çözemediği tam olarak bilinmez ama o tercihini çoktan yapmıştı. koca bir yerleşim yeri 16 yaşında bir genç kızı taşıyamadı. aradan neredyse 1 ay geçmesine karşın unutuldu bile bu genç ölüm. çıkarılacak ders çıkarıldı mı, yoksa çıkarılmadı mı? bu da bir muamma olarak kalacak ve hayat yine devam edecek. tıpkı o varken olduğu gibi...
    #3384424 (benandroidmiyim, 11.05.2008 19:17)
  3. henüz 24 yaşındayken, bir kız yüzünden kendini asarak hayatına son vermiş olan yakışıklı, mert, güçlü kuzenim... değer miydi be osmanım, bak kız evlendi, çoluk çocuğa karıştı. ya sen? yer altında çürüyüp gidiyosun be canım kardeşim benim. ölüm yolunda bizi kavşakta bıraktın, ama biliyosun bizim de yerimiz orası. nur içinde yatasın bitanecik kardeşim benim!
    #3384557 (hypnogaja, 11.05.2008 19:51)

© 2008 - uludağ sözlük

genc olumler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. genc olumler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu genc olumler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiyenin en ucuz sirketi besiktas » uzaktan kumandada ise yaramayan tuslar » gore gori chapa tipa rota hey » martiya simit atacakmis gibi yapip hareket cekmek » bir insanin kendisinden utanma sebepleri » kum kirlangici » guneydogu da cocuk olmak » sivrisinek » upuzun entryi editsiz yazma artistligi » yesin ama calissin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci