genc koruma yasasi kapsaminda prezervatif dagitmak 

kapat
  1. devlet tabanında gençlerin ne kadar önemsendiğinin ayan beyan örneğidir. ben gördüm yapılıyor bu, açıktan olamsa da gizli kapaklı gençlere üç beş latif dağıtılıyor; ama şu genç koruma yasası kapsamında resmiyete dökülse bu iş, ne de hoş olur.

bekliyorum yüce devletimizden böyle birşey. çok masraf çünkü, pahalı,
    hem adam alırken utanıyor be! almıyacağı 10 tane şey alıyor sonra da;

- mm heeh. bi taneden latif versene be abi.

oha lan 5 liraya bi latif almak için, 50 liralık alışveriş yapıyorsun. yazık bu gençliğe.
    #3782981 (uye lol, 07.08.2008 12:16)

© 2008 - uludağ sözlük

genc koruma yasasi kapsaminda prezervatif dagitmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. genc koruma yasasi kapsaminda prezervatif dagitmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu genc koruma yasasi kapsaminda prezervatif dagitmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» direksiyon basinda ereksiyon olmak » duvara asilmasi gereken sozler » 16 kasim 1991 fenerbahce besiktas maci » hint avrupa dil ailesi » yalnizligin anlasildigi anlar » hic kimse zorla evlendirilemez » kadinlara en cok yakisan kiyafet » bir okulda yasanabilecek en dumur olay » oss sorularinin arasina reklam almak » sadece denizcilerin hissedebilecegi duygular a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games