gemi 

/ 2
kapat
  1. (bkz: gemicik)
    #2920746 (kamil, 30.01.2008 19:06)
  2. aklıma erkan can'ın mükemmel oyunculuğunu gözler önüne seren (bkz: gemide) filmini getiren kelime..
    #2920815 (kamyon, 30.01.2008 19:16)
  3. gözlerinizi kapatınca hep siyah beyaz bir sonbahar getirir önünüze tıpkı eksik bir sey gibi...

(bkz: ezginin günlüğü)
    #3187517 (kansob, 25.03.2008 11:09)
  4. benim en sevdiğim ezginin günlüğü şarkısı. grubun 93 yılında çıkan istavrit albümünün yanılmıyorsam beş ya da altıncı şarkısıdır. şu sözleri harikadir.

Ah, yaralı kalbin, yanıp gidecek yaralı kalbin, delisin
    Ah, küçücük gemi, dönmezsin bir daha geri, delisin
    Ah, deniz olayım, tuzumu rüzgârda savurayım, deliyim
    Ah, ne yelken ne yel, köpüklerde kaybolayım, deliyim
    #3538672 (adini unutan adam, 14.06.2008 22:37)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

gemi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gemi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gemi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 100 online uuser olamama sorunsali » the mighty » luis aragones in gokhan gonul u idmanda kovalamasi » bir korku unsuru olarak veli toplantisi » bir kayip bulma servisi olarak anne » metrobus » 08 08 2008 tarihinde evlenecek ciftler » saydam cis » bir isin ters gitme ihtimali » cali kamiscini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci