gemi kaptani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir gemi kaptani nin kizi olmak
  2. gemi batarken kaptani alkislamak
  3. uzakyol kaptani
  4. kaptani denize atmak
  5. herkesin hayati kaptani oldugu gemidir
  6. yeni manitanin uzun yol kaptani olmasi
  7. indirme peronlarinda bos bekleyen otobus kaptani
  8. hareket saati gecmis otobus kaptani
  9. emre belozoglu nun milli takim kaptani olmasi
  10. dok gemi is

© 2008 - uludağ sözlük

gemi kaptani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gemi kaptani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gemi kaptani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» telefonunu vermeyen sevgili » pamukkale universitesi » hozat » sizofreniform bozukluk » uzun ince bir yol » byegm » lilliputyen varsanisi » tuncelispor » ideal kadin » the bear » sezgin gezgin » love is nothing without fucking » folie hysterique » atipik psikotik bozukluklar » hakan celik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdullatif sener » eric cartman » girit » tatar bazuka atmaz » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » kirik kalplerin oya ablasi » kapali olup okula girerken basini acan kiz » ben seni arkadas olarak goruyorum » othello » renegades of funk » bekledikce guzellesen seyler » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » uyku felci » hele bi su ramazan bitsin » olasiliksiz