gelmesen de olur 

kapat
  1. zarnanadam adlı rock grubunun türk rock karması isimli kasette yer alan şarkısı.
    #734446 (tenceretava, 14.10.2006 00:42)
  2. 'beni ölesiye sev demiştin ya, sevdim. artık gelmesen de olur' şeklinde sözlere sahip, ağlatabilen şarkı.
    #2046261 (turkuaz, 31.07.2007 20:42)
  3. zarnanadam değil bir (bkz: zardanadam) şarkısı.
    #2046585 (NaRKoLepSi, 31.07.2007 21:33)
  4. zardanadam şarkısıdır. sözleri de olsun tam olsun.

ne kadar zaman geçti bilmiyorum?
    hani gelirim demiştin ya...
    bak hala ümitle seni bekliyorum!
    gelince nasıl özleyişimi anlatamazsam eğer
    şaşırma...
    konuşmak gerçekten gücün dışında bu sefer
    ne olur yine susuyorum diye darılma...
    o kadar beklettim ki,
    senin için sakladığım her şeyi çaldılar
    mevsim mevsim tükendi çiçekler
    yalnızlığa döküldü çiçekler şarkılar
    şimdi boşuna üzüleceksin
    gelirsen vazgeç. dön
    yola çıkmışsan dur!

beni ölesiye sev demiştin
    sevdim

artık...
    gelmesen de olur
    #2118851 (mersa, 12.08.2007 17:08)
  5. zardanadamın her daim ağlatan şarkılarından birisi...
    #3095182 (balta, 05.03.2008 00:21)
  6. abonesi oldugum parca.

"beni ölesiye sev demiştin,sevdim.
    artık gelmesen de olur.."

"sev sevdiğini bileceksin.. sevildiğin gelmeyecek aklına" sözünün metamorfozudur.
    #3095650 (anise, 05.03.2008 01:21)

© 2008 - uludağ sözlük

gelmesen de olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gelmesen de olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gelmesen de olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tas » caylak » kawakita saruin » rome » konfuzyon » yaran minibus diyaloglari » edidir edi » sozluk yazarlarinin eksi oy itiraflari » penis bankasi » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » yavsak sozluk yazarlari listesi » bazi fakultelerin daha erken acilmasi » henna » kanuni sultan suleyman » santimlere takilmayin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » eksi sozluk matruska timi » engizek kartali » youtube vs akp » feridun duzagac » nebkheperouri » grimas » my marlon and brando » basliklari alt alta okumak » sucluluk sanrilari » afro sacli tatar » kaan sezyum » bosna hersek milli futbol takimi » aerius nasonex kloroben uclusu » kudret cengiz