gelmedi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tas gelmedi
  2. mantikli gelmedi
  3. kagit gelmedi
  4. uzattim gelmedi mi
  5. zohrem gelmedi
  6. kazandim da istedigim yer gelmedi
  7. bana bi bilgi gelmedi
  8. haziran geldi yaz gelmedi
  9. diyecek bir sey aklima gelmedi
  10. kan gelmedi diye oldurulen kizlar

© 2008 - uludağ sözlük

gelmedi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gelmedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gelmedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» besinci nesil gammaz » halk otobusu soymak » parktan cikan arabaya serbest deme gerilimi » domates » damat muzik company » mikhail khodorkovski » tarasconlu tatarin » zallbay » secil » ismail turut gibi terlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci