gelme ustume 

kapat
  1. uğur ışılak'ın güzel bir parçası...

Gelme Üstüme

Kılıçtan keskindir hesabım bugün
    Yıllara dargınım gelme üstüme
    Merhametim yitik şefkatim sürgün
    Kullara dargınım gelme üstüme

içimden geçeni saklamam gayrı
    Kara vicdanını aklamam gayrı
    Has bahçe olsan da koklamam gayrı
    Güllere dargınım gelme üstüme

Namın dört bucakta kökler salsa da
    Lügatlar dehandan nasip alsa da
    Her sözün şaheser destan olsa da
    Dillere dargınım gelme üstüme

Sen sardın bu derdi kendi başına
    Aldanamam gözlerinin yaşına
    Gözyaşından medet umma boşuna
    Sellere dargınım gelme üstüme

Söz-Müzik : Uğur IŞILAK
    (yureksagda, 16.03.2008 20:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» penis birligi » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » kralice nin kosk yemegi yorumlari » rapidshare happy hours » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » tambirleydi » selcuk yula » begenemedin mi lem panyonco » pitoresk gece yazilari » biiznullah harf i cerleri de ogrendik » ilginc dukkan isimleri » dusunmemek hakkinda dusunmek » silencer » emule » dortyol un tarihi eserleri » alanya ayse melahat erkin anadolu lisesi » la blue girl » online vaziyette gunah isleyen yazarlar » zeki alasya ya benzeyen kizlar » bingol belediyespor » allah adina ayet gondermek » ulkemize ozgu hitap sekilleri » fat cat » mehmet ali erbil » mehmet emin ay » converse giyip ayaklari kokan kizlar » maliyet dusurme » schizo » akdamar kilisesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa