geliyorum 

kapat
  1. cogunlukla mutlu ve heyecan icinde sarfedilen kelimedir.

sex esnasinda -yeah.ahh.geLiyorum..

askerlik esnasinda -son gunum anam,gunesin dogusu ile geLiyorum..
    (posion, 27.08.2006 21:41)
  2. cinsel birleşme öncesi bir diyaloğa kulak verelim:

+incoming!
    -sevişirken de mi bilgisayar oyunları ya! iyice çizdin kafayı berkcan!
    ...
    +coming soon!
    -şimdi de sinema çıktı başımıza...bir bu eksikti!
    ...
    +bosch aldım ahahaha!
    -hayvansın berkcan hayvan. eve çıkmayı unut tımam mı?
    (bkz: eksi oy)
    (meister writer, 11.07.2007 03:18 ~ 03:19)
  3. az önce winamp'ımda çalan şarkı. grup feza'nın. yalnız google da olmak üzere bundan hiç kimsenin haberi yok sanırım. ya da şu anda rüyadayım, zira bildiğin şarkı yapmış adamlar; güzel güzel söylüyorlar. ama tüm aramalarıma rağmen alakalı bi'şey bulamadım. hatta şarkının adı da bu olmayabilir. du bakalım.
    "insanların aşk dediği yapma çiçek tarlasında" -hmm-

edit: hah;

http://www.siirevreni.com...p;file=print&sid=3631

muallak'mış ama alakasız oluyor öyle de... "geliyorum" iyi.
    (redwinemania, 05.09.2007 23:22 ~ 23:30)
  4. bir yere gidip hemen dönüleceğinde de söylenir.

- ben geliyorum
    - gidiyomuş gibi görünüyosun?
    (rs ne la, 12.04.2008 15:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» haydi gel bizimle ol » adnan polat » nevrotik sayiklamalar » muscoril » george costanza » ne me quitte pas » talat pasa » a priori » vans » sari gelin » boluspor » eternal wait » neyzen tevfik » abazanov kardesler » universite senligine ulkucu saldiri » boris leonidovic pasternak » itiraf com » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » cemal safi » extreme progressive metal » satan is endless satan is timeless » blooddawn » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » masa tenisi » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » kizin ikinci kez bakire cikmasi sonrasi diyaloglar » sevgiliyle uyumak » gunduz yolculugu » her sike atlayan uludag sozluk yazarlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa