gelisme 

kapat
  1. gelisim gösterme, ilerleme, büyüme, yerinde kalmama, değişme.
    (bkz: turkiye gelismekte olan bir ulkedir)
    (asiti kaçmış kola, 29.05.2006 17:17)
  2. birden çok yönde ilerlemedir.

örneğin; bir toplumun ekonomik refaha kavuşması, eğitim düzeyinin yükselmesi ve teknolojik yönden ilerlemesiyle ortaya çıkan değişme.
    (meredith, 17.03.2008 17:27)

© 2008 - uludağ sözlük

gelisme başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» servet cetin vs cristiano ronaldo » efsane maraton » one big mob » ashes in your mouth » ntv nin citir spikerleri var ya » 522 li otobusler » seyahatname » carnot cycle » donkisotun aksami » nazli ilicak turk vatandasligindan cikartilsin » adnan » uyku » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » insanlari dinledikleri muzige gore siniflandirmak » 53 friend requests » ulan gene mi ruya be » besiktas in transfer politikasini elestirmek » hamdi bey in acun a ahlaksiz teklifte bulunmasi » yasaklar » coder kolasi » domuz » minibus soforune biss atan teyze » gozleri yollarda kalmak » dolunayisi » sayisalda sadece 6 rakamini bilmek » turkiye cumhuriyeti vatandasligini haketmeyenler » asli islamoglu » fauna » bolsevik » idil biret » uydukent » hrvoje cale » magdalena abakonowicz » madam despina » yuzbasi » unknown artist » elliot smith » ahmet telli » siki siki baba » deniz eteke » tijen beni paket ettiler karicim » cezayir sokagi » bsg dedirten solcu zirvalari » akp yandasi felan degilim sadece bidibidi » 4 eylul » panayot abaci » dortlu salchow » muazzez abaci » a v m » 319 kd askere gidecek sozluk yazarlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa