gelirse 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazi gelirse kazaniyorum tura gelirse kaybediyosun
  2. isine gelirse
  3. o gelirse ben gelmem
  4. devrim gelirse yapilacaklar
  5. isine gelirse sekerim
  6. ilk kim gelirse hain odur
  7. ne gelirse sevdadan gelir
  8. yine fikrim gelirse susmayacagim
  9. ne gelirse ya hacidan ya da hocadan gelirmis
  10. adamin basina ne gelirse ya meraktan ya taraktan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lost » alo josef k » sarajevo » igrenc espriler » enderun sevgiler » kazanmassa olmaz » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » hosaf » end of the beginning » dunyayi absurdizm kurtaracak » ideal erkek » komunizm uzun surmus bir ruyadir » tutankamons » gallerce » turkiye de yasayip imam nikahini savunmak » fenerbahce cumhuriyeti » aylin aslim » msn » ikarus » bati yakasi » kendine yeni sevgili bulan eski sevgili » etkilenilen sarkinin sozlerini google a yazmak » zaman ask bellek » sebastian frey » armageddon » turkcu toplumcu budun dernegi » zirveye alkollu gelmek » siki siki baba dinleyerek entry girmek » uretim cini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa