gelirse onur konugumuzdur gelmezse tanimam etmem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanimam etmem
  2. tanimam etmem ama severim
  3. yazi gelirse kazaniyorum tura gelirse kaybediyosun
  4. o gelmezse biz ona gidelim
  5. abd buyulu bir sey ile gelmezse gireriz
  6. seni kimseye yar etmem
  7. kimseye etmem sikayet
  8. yar etmem sana beni
  9. seni o fasiste yar etmem
  10. veda etmem ben bu aska

© 2008 - uludağ sözlük

gelirse onur konugumuzdur gelmezse tanimam etmem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gelirse onur konugumuzdur gelmezse tanimam etmem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gelirse onur konugumuzdur gelmezse tanimam etmem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kertenkele » alone with everybody » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » golgede ve guneste futbol » meyve cicekler » churcill » intikamim cok komik olacak » cigdem savas » yanimda sen olmayinca » ics a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci