gelip gecici 

kapat
  1. kalıcı olmayan, yerine her an bir başkası geçebilecek olan, kısa ömürlü olma durumu.
    #225791 (asiti kaçmış kola, 09.05.2006 21:17)
  2. Gelip geçici, geçip gidici değil mi
    Herşey - horoz ötüşü
    Çocuk gülüşü, deniz kıpırtısı:
    Herşey-- sen ve ben
    Gelip geçmedik, geçip gitmiyor muyuz?

Bak:
    Uçup giden beyaz bulut
    Pırıldayıp geçen ışık
    Yiten akıntı-
    Görülmeden
    işitilmeden
    Gelip geçen
    Geçip giden
    Yüzlerimiz, seslerimiz.

Sen ve ben
    Yitip giden
    Bilinmeden
    Yiten.

Gelip geçici, geçip gidici değil
    Herşey-sevgi öpüşü
    Dinginlik düşü, yürek sızısı:
    Herşey --sen ve ben
    Gelip geçmedik, geçip gitmiyoruz.

Dinle:
    Esip yiten tatlı umut
    Genişleyip biten serinlik
    kalan üzüntü-
    Görülerek
    işitilerek
    Geçip gitmeyen
    Gelip kalan
    Yüzlerimiz, seslerimiz.

Sen ve ben
    Gelip kalan
    Bilerek
    Gelen
    kalan.
    *
    #1248659 (fatal, 02.02.2007 20:23)
  3. ferrari...
    #1248668 (memcosh, 02.02.2007 20:24)

© 2008 - uludağ sözlük

gelip gecici başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gelip gecici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gelip gecici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avangart sanat » hanim hanimcik guzel ve tokgozlu kiz » the girl next door » tayyip erdogan turkiye nin ikinci menderes idir » macerayi seven adam » seni seviyorum diyememek » fikret bila » yarin » kaynana » mangalcilarin korkulu ruyasi kene a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci