gelinligi sokulup ic camasiriyla kalan gelin 

kapat
  1. kanımca gerdek gecesine kadar sabredemeyen gelindir.

--spoiler--
    iTALYA'da gelinliğinin nikah sırasında sökülmesi sonucu iç çamaşırlarıyla kalan genç kadın, terzisi aleyhine 23 Euro'luk manevi tazminat davası açtı.
    Cenova;ya bağlı turistik Rapallo Kasabası;nda kilise nikahıyla evlenen 30 yaşındaki genç kadın, tören sırasında akıl almadık bir durumla karşı karşıya kaldı. Gelin, nikah kıyılmak üzereyken gelinliğinin dikişlerinin atması üzerine rahibin ve davetlilerin önünde bir anda iç çamaşırlarıyla kaldı. Bu durum üzerine nikah fotoğrafı da çektiremeyen talihsiz gelin, terzisi aleyhine 23 bin Euro;luk manevi tazminat davası açtı. Davanın ilk duruşmasında gelin, evliliğinin uğursuzluklarla başladığını ve kocası tarafından da terk edildiğini söyledi.
    --spoiler--
    #3627792 (luckysperm, 06.07.2008 16:30 ~ 16:34)

© 2008 - uludağ sözlük

gelinligi sokulup ic camasiriyla kalan gelin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gelinligi sokulup ic camasiriyla kalan gelin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gelinligi sokulup ic camasiriyla kalan gelin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iyi huylu yakisikli zengin kulturlu erkek » tuz golu » dis fircasina sabun surmek » arachnoidea mater » gaz kacagini bitik cakmakla kontrol etmek » can dundar » modiodal » sukela butonuna basiyorum gozlerim yasli » entry tekrari cift entry » michal zewlakow a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games