geleneksel turk sanatlari 

kapat
  1. "ikinci üniversitemi okumak istiyorum, hem de güzel sanatlar fakültesinden olsun istiyorum, ayrıca içinde;
    - halı kilim eski kumas tasarımı
    - çini
    - hat
    - tezhib
    - cilt
    bölümleri olsun istiyorum, amacım osmanlı sanatını en kral sekilde icra etmek. ama para kazanamazsam da ağlamam. tamam. kabul ediyorum"
    seklinde düsünen arkadasların okuması gereken bölüm. ki bu her bin öğrenciden iki kişiye tekabul eder.
    #2209674 (avarotti hz, 27.08.2007 17:00 ~ 17:07)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

geleneksel turk sanatlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. geleneksel turk sanatlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu geleneksel turk sanatlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about geleneksel turk sanatlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.