gelecegin gozde meslekleri 

kapat
  1. doc dr osman ozsoy'un hazırladığı, yeni safak gazetesi aracılığıyla dağıtılmış, geleceğe dair meslek endişeleri taşıyan gençlere ışık tutabilme adına yayımlanmış kitaptır. ilk sayfasında sakip sabanci'nın gençlere dair önemli mesajları yer almaktadır.

-alinti-
    hızla gelişen teknoloji, dünyamızın çehresini de süratle değiştirmektedir. böylesine hızla değişen bir ortamda istikbal vaad eden mesleklerin tespiti önemlidir. bu tür bir çalışmanın ardından, bu meslekler arasında gençlerin hangi mesleklere yatkın olduklarının bilimsel testlerle tespit edilmelerinin ve ilgi alanlarına göre kanalize edilmelerinin gerekli olduğuna inanıyorum.
    -alinti-

-alinti-
    gelecegin meslekleri bölümüne gelince, herşeyden evvel, mutlaka lisan bilen, bilgisayar kullanabilen, internetle tanışmış gençlere ihtiyaç olduğunun altını çizmek istiyorum.
    -alinti-

-alinti-
    dünyada ve ülkemizde enerjinin önemi giderek artmakta olduğundan, enerji konusu başta olmak üzere genetik, turizm, isletme, endustri muhendisligi, bilgisayar muhendisligi konularının giderek öenm kazanacağını umuyorum.
    -alinti-

kitabı hazırlayan osman ozsoy'; kitabı hazırlama amacının gelecekte prim yapacak meslek adlarını zikretmekten ziyade, gelecegin tablosunu ortaya koymanın daha doğru olacağını ifade etmektedir.
    #1651241 (aura, 16.05.2007 20:33)

© 2008 - uludağ sözlük

gelecegin gozde meslekleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gelecegin gozde meslekleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gelecegin gozde meslekleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dicle universitesi » imdb puani » ingiliz harward universitesi » ac kapat » uaral » sikilmis gotun davasi olmaz » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » yakisiklim » sarhos atlar zamani » nickinin dogrultusunda giden yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci