geldim 

kapat
  1. kişinin, ulaşmak için yola çıktığı noktaya varması durumunda kullanacağı kelime.
    #322604 (sesli, 06.06.2006 17:00)
  2. gerçekleştirilmediği halde kullanıldığı zaman beni sinir eden kelime:
    - gelsene!
    - *geldiiiim! * *
    #322619 (sesli, 06.06.2006 17:03)
  3. ozdemir asaf şiiri.

beni çağırmadınız, kalkıp ben kendim geldim.
    uzaklardan size bir haber getirdim geldim.

bıraktıklarınızdan, unuttuklarınızdan,
    sımsıcak-anılası günler getirdim geldim.

gömütleri andıran yapılarınızdaki
    yaşantılarınıza evler getirdim geldim.

tek tek,ayrık-soluyan bitkiseller yerine
    yüzyüze dönük, gülen sizler getirdim geldim.

solarken suladığım, koparken bağladığım,
    ölürken canlandığım sözler getirdim geldim.
    #1080790 (vernon sullivan, 30.12.2006 17:47)
  4. dokunaklı final cümlelerine yeni bir başlangıç katan, sıradan gibi gözüküp çok şey anlatan devasa sözcük.
    #3276121 (yaralimasalcocuklari, 16.04.2008 02:03)

© 2008 - uludağ sözlük

geldim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. geldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu geldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a drinking song » hela tasiyla opusmek » deniz gezmis » fethullah gulen in cihana huzur veren sesi » kriptolojist » guru » buyuk yesil papagan » hadisenin kendini beyonce zannetmesi » mass effect » msn de 30 saniyede 30 sarki atabilen manyak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci