gelde mecburen sevme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. la yorum rafik aci ne var gelde iki cut hanekliyek
  2. mecburen
  3. mecburen entry girmek
  4. erken kalkmak mecburen
  5. mecburen baslik acmak
  6. tesadufen varolup mecburen yasamak
  7. forvet iken mecburen kaleye gecen cocuk
  8. sevme
  9. akp yi sevme nedenleri
  10. onu sevme beni sev

© 2008 - uludağ sözlük

gelde mecburen sevme başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gelde mecburen sevme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gelde mecburen sevme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biz de bluevelve nerde kaldi diyorduk » birader sen bizim kizlara laf atmissin » iyi huylu yakisikli zengin kulturlu erkek » insanin buyudugunu anladigi an » crypto » hz muhammed in sakalini open zihniyet » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » dunyanin en yasli kisisinin olmesi » emral avsar » yabanci dil ogrenme yollari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games