gel sana entry koleksiyonumu gostereyim 

kapat
  1. internetin her yerde bulunması sebebiyle eve kız atma olayının teknolojiye yenik düşmüş halidir.

-hadi bize gidelim. gel sana entry koleksiyonumu göstereyim şükriye.
    -eve gitmeye ne gerek var. madem bu kadar meraklısın göstermeye şurdaki internet cafeye gidelim..
    -ama..!!!???
    #217082 (janjan, 06.05.2006 20:48)
  2. eve kız atmaktan çok sadece msnde kamera açtırılabilecek kelimeler bütünü.
    #1358600 (dilemme, 28.02.2007 18:26)
  3. milenyum çağına girilimesiyle eve kız atmanın yeni yöntemi.
    #1359049 (msghacker, 28.02.2007 20:24)
  4. sol frame den kız düşürmeye çalışan yazarların kullanabileceği söz öbeği.
    #1359055 (yanliz cowboy, 28.02.2007 20:26)
  5. + gel sana entry koleksiyonumu göstereyim.
    - ehehe, pekiee...
    + $indi benim nickimin altına geliyon, "yazar hakkında bilgi butonu" var bak, soru i$areti $eklinde gösterilmi$. ordan bakacan, hadi ben çıkıyom, kadıköyüne gidicem.
    - salaksın biliyosun dimi..?
    + yok, ee, koleksiyon, ee...
    #1359064 (dom dom bullet, 28.02.2007 20:30)
  6. - gel sana entry koleksiyonumu göstereyim.
    + göster bakalım.
    - (bkz: ESKi SEVGiLiNiN BiLGiSAYARI)
    (bkz: ESKi SEVGiLiNiN YENi ARKADAŞI)
    (bkz: ESKi SEVGiLiNiN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAMAK)
    ...
    (bkz: ESKi SEVGiLiYi GETiRiN YENiSiNi ALIN)
    + AY manyaKSIN HULUSi.
    - ama yatakta iyiyimdir.
    + defol!
    #1359074 (larker, 28.02.2007 20:33)
  7. +gel sana entry koleksiyonumu göstereyim.
    -sen beni salak mı sandın, o kadar türk filmi izledim ben. bayatladı bu nuri alço numaraları...
    #1359147 (sophie, 28.02.2007 21:01)

© 2008 - uludağ sözlük

gel sana entry koleksiyonumu gostereyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gel sana entry koleksiyonumu gostereyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gel sana entry koleksiyonumu gostereyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» etc » candan ercetin » aglamak istiyorum sayin seyirciler » ofiste karsi apartmani gozetleyen ibne » hatirla sevgili » mustafa hakkinda hersey » 2008 pekin olimpiyatlari » francisco vasquez de coronado » sana gelmek istiyorum » arabanin arka koltugunda direksiyon aramak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games