gel sana dvd koleksiyonumu gostereyim 

kapat
  1. yeni nesillerin,eve kız atma repliği..
    -ya selin full metal jacket'ı izledin mi?harikulade bi antimilitarizm örneği
    -ay çok komiksin hakan ihi ihi,antimilitarizm ne yahuu
    -ya işte eve gel o filmi izleriz,anlarsın o zaman

2 saat sonra...

-ha ha,noldu niye baygınım ben
    çatt..
    -seni sattım!ananı da satacamm!dvdlerimi satacam herşeyi satacam!!
    #2939414 (rockandroll, 02.02.2008 21:55)
  2. (bkz: gel sana pul koleksiyonumu göstereyim)
    #2939712 (Yasak Kadin, 02.02.2008 22:41 ~ 22:42)
  3. jack
    sawyer
    scofield

bu ve benzeri isimler soğuk bir gazozdan çok etkilidir kimi zaman.
    #2939723 (paradigma, 02.02.2008 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

gel sana dvd koleksiyonumu gostereyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gel sana dvd koleksiyonumu gostereyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gel sana dvd koleksiyonumu gostereyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nothing else matters » balkona tanga asan apartman sakini » blue spanish sky » saglik havuzu » yin jian » icime islerken farkina varmamisim » garip entry » ehliyet sinavina son gun calisan insan » lipton ice tea red » semum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games