gel bize keriz edelim 

kapat
  1. kardes turkuler bahar albümünde yer alan çok neşeli bir şarkıdır.

anako / isler nanay - gel bize keriz edelim

aman bir hecalim var!
    -her kime?
    -istanbul'un pahasını, isini pisini, selini çekenlere!

çal bana Çakır gaydayı
    oyna oyna, çalg gaydayı
    habe yoksa, ye yorganları

GEL BiZE KERiZ EDELiM

bugün de perhiz edelim
    gel bize, keriz edelim

levan da nanay, kay movasta
    yetmedi, kalmadı, yetmedi

yağmur ötelere yağar bizim mahalleyi sel basar
    Hıdrellez geldi, geçer
    soske be burda çora kaldık?
    Eyüp'te, Balat'ta, Gültepe'de
    so tekara, işler nanay
    #1732467 (LocK, 06.06.2007 12:34)

© 2008 - uludağ sözlük

gel bize keriz edelim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gel bize keriz edelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gel bize keriz edelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben hic kalkmasam » ankara nin icki timleri » kangaroo » fethullah gulen cagimizin ataturk udur » ben bu yaziyi sana yazdim » giulietta masina » allah cezalandirmak isterse turku salarmis » premier ligin diger avrupa liglerini ezmesi » sherry jones » baskasinin izinden giden iz birakamaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games