gel benimle tabuda da ortak ol pisman olmazsin d 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pisman olmazsin
  2. yapmayip pisman olmaktansa yapip pisman olmak
  3. ab nin ortak tarihine karsi turk ortak tarihi
  4. sen baskasinin olmazsin
  5. sen adam olmazsin
  6. yok yok sen adam olmazsin
  7. degil yuzuncu yilda olmazsin ucyuzuncu yilda
  8. pisman
  9. dogan bir pisman
  10. pisman misin

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kafkaesque » kate winslet » adana kalesi » ritim » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » witchcraft » edebiyat esnafi » ikinci el araba alacaklara tavsiyeler » meme ucu killi kizlar » odtu bilgisayar muhendisligi » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » adam sen da lafabaqiue » mass destruction » blow up » merket for helvete » kuntayi kinteleyen adam » sensin o » vildan atasever » itiraf com » 16 mayis 2007 » o cocuklari » 1852 » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » muscoril » anjelika akbar » counter oynarken tanisan sevgililer » grace is gone » hadise » cep sarji sutyen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa