gel benim derdime bir derman eyle 

kapat
  1. Gel benim derdime bir derman eyle
    Alemler derdine derman olansın
    Özümün hükmüne bir ferman eyle
    Alemler hükmüne ferman olansın

Bir ismin Haydar'dır, bir ismin Ali
    Hak Murtaza dedi sana ya Veli
    Cihanın ahiri hem de evveli
    Velayet mülküne sultan olansın

Pir Sultan Abdal'ım, meydanda merdim
    Her ner'ye baktımsa yarimi gördüm
    Seherde tesbihim evradım virdim
    Garip gönüllere mihman olansın

pir sultan abdal

erkan ogur ve ismail hakki demircioglu'nun mucizesi için http://www.youtube.com/wa...3PQtM&feature=related +
    #3350085 (pis cocuk, 03.05.2008 00:37)

© 2008 - uludağ sözlük

gel benim derdime bir derman eyle başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gel benim derdime bir derman eyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gel benim derdime bir derman eyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon un akp ye muhalif olanlari hedeflemesi » shakira ya ozenmek » sehit olmak icin askere gitmek » kaybolan bir nesneyi ararken bakilan yerler » koreli » incubus » monta ellis » friedrich wilhelm nietzsche » isik hizina ulasmak » basligin ne kadar entry icerdigini tahmin etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci