gel bana pompala 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pompala kocum pompala
  2. pompala
  3. hayat bos pompala cos
  4. savasma sevis hatta bombalama pompala
  5. bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi
  6. hayal bana yakin yar bana uzak
  7. bana tesekkur etme yav sen de bana entry yaz
  8. de bana de bana kanal d bana
  9. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  10. ayna ayna soyle bana verecek var mi bana

© 2008 - uludağ sözlük

gel bana pompala başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» nefaki » yaran msn diyaloglari » patronun masasina ucan tekme atarak zam istemek » safak olmus comolokko » topa her kafa vurusunda beyin hucrelerinin olmesi » seriye baglamak » eurovision a azerbaycan in katilmasi » nalet olsun icimizdeki seri eksi oy veren ibneye » kaan sezyum » sozlukle ilgisiz istekler » namissiz seni » ada tavsani » yonja com » aklini kullanan gerizekali » koc holding in vefasizliklari » beyaz kulotlu corap » dunyanin en gereksiz adami » mistik yazar » aranesp » suleymaniye camii » sigarayi birakmaya karar verip daha fazla icmek » karadeniz teknik universitesi » grup mavi ezgi » seri eksi oy veren ibnenin hayat hikayesi » hiyardan bardak yapmak » erkeklerin g noktasi » mentalist » eski sevgiliyi gormek » matias emilio delgado » jordan collier » ahmet turan alkan » aachen » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » yargitay » kurt » sefika kutluer » ben hicbir korsan urunu kullanmam » kanli dugun » tulomsas » anksiyete bozuklugu » ataturk yasasaydi genclige sorardi » complicated » arkan in kaplanlari » mevlevilik » the last shadow puppets » srebrenica katliami » gulluoglu » iyi niyetle hirsizlik yapmak » baskasiyla ugrasmayip kendiyle ugrasan masum koylu » ender arslan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa