gel bak sana ne verecem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kirkima kadar vermedim sana mi verecem diyen kadin
  2. goruntuleri youtube ye verecem geyigi
  3. tabagindakileri bitir bundan da verecem
  4. hanim tutma ayar verecem
  5. guldum diye verecem mi sandin
  6. eksi verecem diye annesinin bilezigini satan kisi
  7. al sana al sana pipim kaldi kel hasana
  8. sana cok kizdim ve sana ayarlar hazirladim
  9. al sana eylem al sana siyaset
  10. sen sana pisir sen sana ye

© 2008 - uludağ sözlük

gel bak sana ne verecem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gel bak sana ne verecem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gel bak sana ne verecem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» no one like you » kumpir » o degil de bi ulu chat vardi noldu ona » prisoner » kemal kilicdaroglu » evrim teorisi » radyo limon » cocuklarla girilen diyaloglar » gergeften pota yapip basketbol oynamak » gaba » nickmator » wynonie harris » sermayenin ulusal kokeninin oldugu gercegi » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » red right hand » gill » suni cim » metalheadtr com » siyasetin insani yozlastirmasi » sozluk yazarlarinin eksi oy itiraflari » basimi ortuyorum beynimi degil » turk polisi » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » rip ride » uludag sozluk hakkinda ne dediler » fasist » eki eki » introjekt