gel artik yaaa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ya bi sus yaaa
  2. yaaa
  3. allaaam yaaa
  4. naapiyorum ben yaaa
  5. ayip oldu yaaa
  6. hoca bana takti yaaa
  7. zebari barzani talabani malabani kim bunlar yaaa
  8. artik gel
  9. pes artik
  10. bi ise gir artik

© 2008 - uludağ sözlük

gel artik yaaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gel artik yaaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gel artik yaaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » archie thompson » protect the skin you are in » guitar flute and string » matematik fikralari » frotorizm » insatiable » yolculuk » dogu turkistan islam cumhuriyeti » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » baba parasiyla hava atmak » i m so lonesome i could cry » fatih terim » basortusu yasagini savunan solcu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ikinci aleksi » robinson crusoe 389 » lavabo deliginden penis cikmasi » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » karisina kahvalti hazirlayan erkek » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » alpaslan dikmen » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » jakoben kemalist dugun alayi » yeni bir yol gerek » kadinlarin sacma sapan seyleri hatirlama sorunsali » eksik » favori uludag sozluk yazarlariniz » timsah yuruyusu