gel artik evine 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. don evine
  2. evine son kez bakmak
  3. don evine bush
  4. sevgilinin evine tasinmak
  5. dunya evine girmek
  6. muharrem evine geri don
  7. al o topu evine gotur
  8. sevgiliyi b 52 ile evine birakmak
  9. bbg evine turbanla giren kiz
  10. ben annemin evine gidiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » anastasia myskina » csi » askim coraplarin koktu mu » yerel saat » avrupa edebiyati » 402 numarali sinif » judas » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » turk filmlerindeki yanasmanin oglu » bas gaza » moliere icin » beast of prey » tabu diyaloglari » turkiyede tarimsal cokus » utanmadan cakma converse giyebilen insan » psp » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » 1 haziran 2008 kadikoy kurt sorununu cozun mitingi » oral seks » the show must go on » gelinlik altina converse giyen zihniyet » arkadasinin gotune kompresor basma » fatal » cildirin » onur oymen » marabam var » acz ve fakr » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa