gecti sevdalarla omrum 

kapat
  1. bir tsm eseri olup müzeyyen senar-fatih erkoç düeti çok güzel olan güzel şarkı.

ahanda sözleri

geçti sevdalarla ömrüm
    ihtiyar oldum bugün
    ak pak olmuş saçlarımla
    bi karar oldum bugün

bir muhabbet neşesiyle
    bi karar oldum bugün
    ben huzurunda yer öptüm
    tacidar oldum bugün
    #371882 (ne olsun bilmem ki, 24.06.2006 20:42)
  2. kadehimi kaldırdıgım tsm eseridir.

"bi karar oldum bugün"
    #829850 (mintiminti, 08.11.2006 06:49 ~ 06:56)
  3. sukru tunar in huseyni makami ndaki eseridir.
    #1924406 (Nick Gereksiz mi ne, 13.07.2007 06:21)
  4. (bkz: en güzel düet şarkılar)
    #2752542 (zack, 27.12.2007 11:04)

© 2008 - uludağ sözlük

gecti sevdalarla omrum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gecti sevdalarla omrum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gecti sevdalarla omrum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» modemi acip kapatmak » tum dilencileri toplayip yemege goturmek » ace of spades » ozgur cevik » odyometri » metal slug x » yann samuell » yaran sozluk iletileri » meltos » muratli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci