gecmisteki asklardan birini gercek ask ilan etmek 

kapat
  1. başlığın tamamı, gecmiste yasanan asklardan birini gercek ask ilan edip digerlerini kopek g*tune sokmak olacaktı.

tanım: en az iki kişiden oluşan aşk geçmişinde, bir kişiyi daha bir başka sevdiğini ve unutamadığını, diğerinin/diğerlerinin kendisi için bir şey ifade etmediğini, daha sonra sevgili olacağı kişileri de o unutamadığı kişi gibi sevemeyeceğini sik sik dile getirmektir.

evet, belki kıyaslama yapmak insanın doğasında olan bir şeydir, biri diğerinden daha fazla sevilmiştir, iz bırakmıştır. olur böyle şeyler. ama, önüne gelenle sevgili olan bir ibnenin, oooo pitipitiyle kendine bir gerçek aşk seçmesi ve bu konuda feryat figan etmesi sinir ediyor beni. önüme geleni sevmem, ben herkesten farklıyım, öyle herkeste bulunmaz benim aradığım... diyor yavşak herif. sadece diyor, sadece kendi g*tünü avuçluyor. icraat sıfır. eski sevgiliyi unutmuyor ama yeni sevgili bulmaktan geri kalmıyor.

attım bunu yapan yavşağı bir kenara, kendisini en temiz duygularıyla seven masum insanların ruh hali ne olacak? ibnenin biri ona sevgilim diyecek, o da inanacak, sevecek, alışacak sonra da "aman da eski sevgilim, ben kimseyi onun gibi sevmedim, sevemedim..." zırvalarıyla kafaları sikilecek. ne büyük bir hayal kırıklığıdır bu. allah kahretsin! susturun şu ibneleri yaa!!!

ama susmaz bunu yapan alçaklar, ağzını kapasan k*çından masal uydururlar. kırk kere söyleyince, kendileri de inanırlar bu osuruktan yalanlarına. aslında eski sevgili dediği de, mazinin karanlıklarına gömmüştür bu k*ç kağıdını. oh olsun, mübahtır.

bu aptal, salak, b*k adam gibi artistlik yapmaktansa, sevip de aldanmak, incitilmek yeğdir. unutmamalı, "sevmek sevileni değil, seveni değerli kılar."
    (spike, 08.05.2008 19:35 ~ 09.05.2008 10:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ayaklarin baslari yonettigi yerde kiyamet kopar » guitar hero » siyah noktayi sikinca port diye firlamasi » turk spor medyasi » demet akalin in aslinda erkek olmasi » kendini tanimak » ince duz makarna » kiyamet gunu gazete mansetleri » baslangicindan bugune heavy metal » aile bireylerinden gelen komik sms ler » geldik gorduk gecirdik » mouse tekerimizi kullanalim » besiktas in transfer politikasi » pencere caminin bugusu » meretec islemi » emo turkey » raiden olmadan adam carpmak » ending credits » coco chanel » sisli de bir durumcunun el ilani » mutlu ederek mutlu olma bencilligi » savas sebepleri » ince ruhlu » balayi » gizemli yazar » leaving on a jet plane » tek celsede gol vurusu yapmak » kucuk tirtil makarna » tutankamons a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa