gecmis olsun yazari 

kapat
  1. tıpkı 'dogum gunu kutlu olasica yazar' gibi bir başka mide bulandırıcı nickaltı entry çeşidi. hele hele sonuna 'yazarı' kelimesi yerine 'yazar kisisi' kelamını yerleştirirsen, oyy oy, işte o zaman hepten kusmukötesi hezeyanlara gark edersin bu bünyeyi. sinirden elim ayağım kitlenir de barut gibi kızıla keserim, gene yazarım gene sayarım gene söverim be yiğidim. oh gadasını aldığım sözlük kardeşçikleri sizi. hadi uslu uslu oynayın odanızda şimdi emi? ( yazar oda kelimesini kullanarak nick altını kastetmiştir o noktada. tecavüz-ü tarif yapmıştır yani)
    #2657972 (hosaf, 03.12.2007 16:33)
  2. türkçe değil lan bu öbek. vallaha değil. ulan ayıptır söylemesi bu işin eğitimini aldım gibi, hiçbir tarafına sokamıyorum bunu türkçe'nin ben. özne yüklemle s.kişiyor. özlem yükneye sürttürüyor. tümleç arada bi ağzına vermeye çalışıyor bunu itiyorlar falan..

azami surette dilbilimsel tahlilimizden sonra, işin ecik de psikolojik, sosyolojik, sosyopsikopatolojik, neohijyenik yönüyle ilgilenelim istiyorum. bu söz öbeğini kullanan kişi toptur. evet top. hayır hayır eşcinsellere saygım var veya yok bu değil mesele. ne diyem mahmut mu diyem adını verdiğimiz nalet kalıbı kullanacak olsam mahmut diye top olmaz o yüzden şansınıza küsün. o yüzden top, evet. merak ediyorum canlar. özel mesaj diye bir s.k yok mu şurda bi yerde? hani ordan desen efendi efendi, ordan bi yapmacıklık ekmeğine düşsen, "hüff çok üzüldüm yaf, baban ağzını tokatlamış. canımm yaa, geçmiş olsun yazarııı :'((((((((((((." ağlama orospu çocuğu yazarı ağlama..

illa başlığına yazıcam, öyle de reklamcılık okumuş bi insanım diyorsun madem, eee bunun daha âkil bi alternatifi yok muydu sevgilim? son derece basit bi örnek bak: "buradan kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunduğum yazar." oldu değil mi? hepiniz aynı şeyi yazmayın lan ama yaratıcı olun.

ne pis adammışın be. bak dikkat et adammışsın demiyorum. adammışın. hani her kaavede sobanın yanına ilişen, simsiyah, zayıf, maltepe tütünü çeken, sünmüş gri çoraplı, dişsiz, kasketli, eşşek eti kavurması kıvamında amcalar olur ya. hah o benim işte. her kaavedeki o moruk benim. uaaakkkıııı*, haa, ne diyorduk?

tanımamama rağmen dedirten yazar kişisi.
    #2664271 (vaudeville for vendetta, 05.12.2007 12:46)
  3. hangi yazar arkadaşı hastaysa falansa filansa elinde bir demet çiçekle evine koşan görevlendirilmiş yazar gibi de, ama değil gibi de. doğru bulmazdan geliyorum çiçek falan abartı sanki.
    #3674004 (masalcini, 16.07.2008 21:12)

© 2008 - uludağ sözlük

gecmis olsun yazari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gecmis olsun yazari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gecmis olsun yazari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » obsedor » olomuc » ofidofobi » peugeot 307 » pazartesi sendromu » yalanciktan olmus gibi yapip evdekileri korkutmak » bir anda » rock your body » discover channel in marmaray belgeseli » when a blind man cries » bu cocuk okumas » got atmak » i m so lonesome i could cry » ogrencilerin kopya cekmesine goz yummayan hoca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » global afazi » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » koprolali » bininci dunya savasi » yasama git olumunu bekle » samimiyet » klang cagrisim » cheapdeath » what is your problem 2 » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » infantisit » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » oksururken balgamin karsidakine firlamasi » toby marks » frank gambale