gecikme 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kulturel gecikme
  2. gecikme faizi
  3. sozlukte yonlendirmelerdeki gecikme
  4. asilsiz gecikme mazereti uretmek
  5. alisveris gecikme cezasi orani

© 2008 - uludağ sözlük

gecikme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gecikme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gecikme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kyle s mom is a bitch » glossolali » universiteye alinmayan turbanlilar » teksir kagidi » ab grubu izleyici » back in black » medine nin mucevheri » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » is kadini sacmaligi » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » sherry stringfield » ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca » leave me in hell » diazem » ogrencilerin kopya cekmesine goz yummayan hoca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kompulsiyon » respect my authority » hipoparatiroidi » bl » gunun sozu » depersonalizasyon » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » erdil yasaroglu » get the best fuck the rest » taipan » bye yerine by diyen msn insani » ozellestirmeyi istemeyen bankamatik memuru » faroe adalari » her nesilden bir fake hesabi olan yazar » hayata dair ic burkan detaylar