gecerken 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gecerken alma
  2. dar kopruden gecerken
  3. gecerken bir arti koyuver
  4. kopruden gecerken opusmek
  5. basbakan gecerken tum yollarin kapanmasi
  6. cenaze gecerken tirnaklari saklamak
  7. olum gecerken beni eglendiriyor
  8. ayse teyze x ray dan gecerken ace nin otmesi
  9. mezarlik yanindan gecerken korkmak
  10. mezarliktan gecerken yusuflayan kisi

© 2008 - uludağ sözlük

gecerken başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gecerken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gecerken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 7 temmuz 2008 ankarada banka soygunu » set pieces » berlin » one man band » ernesto che guevara » telefon faturasi yuzunden sevgiliyi terk etmek » hugo oynarken telefonu kiran cocuk » narcicegi » elif safak » ozgurluk uzerine yanilsamalar ve esitlik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci