gecenin tam ucunde 

kapat
  1. (bkz: fikret kızılok)
    #55468 (kirmastılı, 06.02.2006 08:56)
  2. fikret kizilok'un "yana yana" albumundeki mukemmel sarkı
    #368166 (dopdop, 23.06.2006 03:15)
  3. düz değil, düzen değil,
    az değil, ezen değil,
    boz eğil, bozan değil,
    bir gül biter içimde, içimde, içimde,
    tam bildiğin biçimde, biçimde, biçimde,
    oofff...
    gecenin tam üçünde,
    gecenin tam üçünde.

can değil, canan değil,
    er değil, eren değil,
    geç değil, erken değil,
    bir gül biter içimde, içimde, içimde,
    tam bildiğin biçimde, biçimde, biçimde,
    oofff.
    gecenin tam üçünde,
    gecenin tam üçünde.

sevda gibi kanımda,
    can verirken elimde,
    pençe gibi düşümde,
    uy değil, uyku değil.

bir gül biter içimde,
    gecenin tam üçünde,
    gecenin tam üçünde.
    #398092 (thelordie, 05.07.2006 03:57)
  4. Fikret üstadın dünden bugüne adlı seçme albümünde de yer alan, efkar kuran eseri.
    #2370019 (gadjo, 24.09.2007 01:33)
  5. erkan ogur un perdesiziyle süslediği parça, lezzetine lezzet katmıştır.
    #3793415 (ncldlbz, 09.08.2008 16:01)

© 2008 - uludağ sözlük

gecenin tam ucunde başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gecenin tam ucunde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gecenin tam ucunde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok konusup bos konusmak » billie jean » el ziki ile gerdege girmek » subcomandante marcos » bastim eksiyi bastim eksiyi » uzayli » gercek iskender savaslari » zadig » kurt sorununu masa basi yerine dag basinda cozmek » canlilarda ureme a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games