gecenin bir yarisi misir tarlasinda kaybolmak 

kapat
  1. sonsuzluğa uzanmanın simgesidir. mor ve otesi'nin fikret kizilok'tan seslendirdikleri sevda cicegi şarkısının videosunda ve avustralya'lı aktör mel gibson'ın başrolünü oynadığı signs filminde görülebilir örnekleri.
    #2376598 (zinani, 25.09.2007 10:38)

© 2008 - uludağ sözlük

gecenin bir yarisi misir tarlasinda kaybolmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gecenin bir yarisi misir tarlasinda kaybolmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gecenin bir yarisi misir tarlasinda kaybolmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigara icen sevgili » 10 yil icinde klavye ve mouse in olmayacak olmasi » hayko cepkin in metallica ile sahne alamamasi » tespit gomlegi » keske hep arkadas kalsaydik » seri halde arti oy veren melek » son sigara » koyden indim sehire » mahmut ovur » bilgisayardan anlayan arkadas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci