gecen haftanin en begenilen dandik entryleri 

kapat
  1. öncelikli olarak (bkz: #3404155)

bu ne lan şimdi? sonra diyorlar ki uludağ sözlük kalitesi çok düşük ve git gide daha da düşüyor. kim diyorsa sonuna kadar haklı. binlerce yazar onbinlerce entry ve hafta boyunca en iyi olarak oylanan bu. valla şunu söyliyeyim bunu hayran kalıp ağızdan salyalar saçıp oyluyorsan git çık oğlum sözlükten, vampircikte falan yazarlık yap. ironi desen 15 yaşında çocuk düzeyinde, aba altından sopa göstermek desen varoşca, sevişiyosan bik bik bi bik... yoksa çok abazan ve memesi kıllı kız mı varda oyluyor böyle şeyleri anlamıyorum ki?
    #3428744 (gaelgarciabernal, 21.05.2008 21:53)

© 2008 - uludağ sözlük

gecen haftanin en begenilen dandik entryleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gecen haftanin en begenilen dandik entryleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gecen haftanin en begenilen dandik entryleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » jeff buckley » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » ayse ozyilmazel » koyluleri nicin oldurmeliyiz » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » reel politik » rukneddin uranus olmedi » git hadi git ismail yk » yapilmis en aptalca dalginlik » turkiye denizcilik isletmeleri » 2008 nobel fizik odulu » coco loco » taha ozer » ha ha » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook okey » ceza muhakemesi kanunu » turkcell » pantolonun icine kazak sokmak » msn iletisine yalnizim yazmak » 550 ytl lik turban » 3 u 1 arada » kareem said » sicko » turgay bahadir » sinan engin in istifasinin kabul edilmemesi » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » tirto » kaleci sacli adam » kadirusagi koyu